Kristian blev konfirmeret

27-04-2014

Konfirmation i Skamstrup

Endelig oprandt dagen som Kristian har ventet på. Alle fik fint tøj på og mødte i Kirken til tiden. Præsten holdt en dejlig konfirmations tale og personalet sang "Linedanser!" for konfirmanderne.
Af sted i veteran brandbil til Nyvang hvor festen skulle holdes.
Der var dækket fint bord, maden var klar og vi havde en dejlig dag med godt vejr og glade gæster.
Kristian nød det - fik gode gaver og mange penge.
Da vi kørte hjem ville han gerne vide hvornår vi holder sådan en fest igen for ham. MEN den går ikke sønnike - kun en konfirmationsfest.

Marts er gået og en ny måned venter med alt hvad den kan tilbyde af fester, gymnastikopvisning, Påske og konfirmation. - Nu kan Kristian næsten ikke vente længere
😲

Henning og Anders har fået tilsået med hjælp af den nye såmaskine. Vi har erhvervet lidt mere jord i forpagtning og det er noget de herre kan bruge. Der bliver tromlet og gødet og med det milde vejr så er det ingen sag.
😉

Gederne har læmmet, alle uden problemer. 2 stk. pr. moderdyr er leveret, så flokken vokser stødt.
🙂

Kristians ene kanin har fået unger og lige nu går han og venter på at den anden hun også skal give noget afkom.


Hønsene lægger æg i lange baner og Kristian har af en skolekammerat fået  en dværghane. Den er nu meget sød. Den har fjer over det hele så man kan slet ikke se dens ben.


Katrine er begyndt at gå til teori, det bliver spændende hvornår det er hende der sidder bag rattet.
🤩

I dag den 6. april har vi lukket køerne på græs og det er som altid noget de kan lide. Der bliver spjættet med hale og ben og det er herligt at se dem storme ud i det fri.
🙃

Kattene Trille og Spinnert har hver sin killing at passe - og det er sjovt at se for de bor i samme kasse og passer på skrømt hinandens killing. 2 søde hun-killinger, så hvis nogen i slutningen af maj mangler en killing så er vi leveringsdygtige.
😀

Dette var ordene for nu - og husk at vi på Kødkvægets Dag den 10. maj har åbent hus fra kl. 10.00 - 16.00.
😎