30. Juni 2015

Tænk sommeren er allerede 1 måned gammel. - Det ved vejret ikke helt - og så alligevel.

I dag har det været et skønt varmt solrigt sommervejr. Her er stille på gården, ikke fordi vi ikke laver noget, men Jette og Kristian er alene hjemme. Anders er på ferie i Jylland, Katrine er på Bakken med nogle veninder og Henning er ude at køre wrapballer hjem for en kollega.

Det har været en hektisk juni måned med først dyrskue i Roskilde. Vi var afsted med 2 dyr. Perlens Karoline og Perlens Kajsa. - Kajsa var hende der blev født på dyrskuet sidste år, så hun et en garvet dyrskuedyr 🙂

Vi vandt ingen præmier i år, men vi var med og det var hyggeligt.

Efterfølgende er der blevet presset wrapballer som også er blevet kørt hjem.

Kristian har været på skoletur til Århus og er nu gået på sommerferie for at lade op til 9. klasse.

Katrine har afsluttet sin HG tid med et flot 12-tal i grundforløbsopgaven. Nu søger hun efter lys og lygte et job som hun skal få det næste år til at gå med.

Anders er stadig på Falster, og bruger også meget tid på Landboungdom, hvor han er blevet valgt ind i landsledelsen. Det kræver en del møder ud over dem som den lokale landboungdombestyrelse også afholder.

Det er dejligt at de er aktive, det holder også os gamle i sving.

Vi har ikke planlagt nogen sommerferie i år, der er så meget herhjemme som kræver en hånd og måske når vi bare lidt af det. Det ville jo være rart.

Juli vil vi bruge til at lade op til Høsten som forhåbentlig bliver god.

En ny minister har Landbruget også fået - spændende hvad Eva Kjer Hansen kan byde ind med. Vi håber det bedste.

Kan I have en god sommer.