Første forårsdag i 2014

Der arbejdes udenfor med renovering af Tectum stald og indenfor laves lidt kontorarbejde og invitationer til konfirmation.

Årets første 2 måneder har været utroligt milde og den saltnings- og snerydningstjans Henning og Anders havde har ikke beslaglagt mange timer.

De er så i stedet gået i skarp træning med at istandsætte Tectum stalden. Der skal laves værksted og nu er gulvet fjernet, loftet malet og der bliver kørt jord væk så der kan etableres et nyt gulv. Det bliver godt når det blive færdigt.

Anders er startet på 1. hovedforløb på Høng Landbrugsskole.
Katrine følger skolegangen på HG og er stoppet hos Super Brugsen da hun lige om lidt fylder 18 og så kan man ikke være der længere!
Kristian glæder sig til at Rollespilssæsonen snart starter og til April hvor han skal konfirmeres

Henning har ikke haft så meget at lave hen over vinteren - jo herhjemme - men er nu hyret ind af forskellige entreprenører som gerne gør brug af hans arbejdskraft. Derfor er det nu meget rart at dagenes lyse timer nu bliver flere og flere.

Køerne hygger sig i stalden og glæder sig til at kunne komme ud når der er kommet lidt græs på markerne. 3 kælvninger har vi haft indtil nu - alle uden de store vanskeligheder. 2 tyerkalve og en kviekalv. Dyrskue sæsonen nærmer sig og Henning er begyndt at overveje hvad der skal med til Roskilde i år.

Gederne får kid - 6 stk. er der kommet indtil nu - og de er så søde!

Kristian har købt nye høns - så nu venter vi bare på at de begynder at lægge æg!

Der er kommet grise på marken og de skulle gerne have vokset sig store så de kan være slagteklare til maj/juni.