Oktober 2015

Vi er nu nået til oktober og høsten 2015 er overstået. Vintersåningen er også af vejen, så nu er det alle oprydnings- og forberedelses projekterne der står for døren. Høsten i år har været en sej omgang. Udbyttet som sådan OK - men hold da op et vanvittigt vejr. Hver gang vi kørte mejetærskeren ud så begyndte det at regne. Men det lykkedes - 290 HA har TX66'eren tygget sig igennem. Både herhjemme og ude i byen.

 

Väderstad såsættet har efterfølgende haft travlt med at så til igen. Det der nu skal og kan sås i efteråret.

 

Kristian er startet i 9. klasse - sidste år i folkeskolen. Så venter et år på efterskole. Vi har været på besøg på flere og håber at finde en rigtig god en til ham. Og så er han lige blevet 15 år 👍

 

Katrine har været høst medhjælper hos Danis Agro i Hørve, hvor hun har vejet korn ind. Det var lange arbejdsdage mens det stod på - men hun hyggede sig. Nu skal hun så finde andet at lave, men har siden hun stoppede i Hørve været Henning en god hjælp herhjemme. Hun er begyndt at blive fortrolig med de store maskiner og kører gerne på traktoren ud og slår græs, river halm osv.

 

Anders er stoppet på Falster og er på skole igen i Høng. Der er mange lektier, så vi ser ham ikke så tit. Udvalgsarbejdet i LandboUngdom tager også en del af hans tid og han er ofte rundt i landet til møder og arrangementer. Den store begivenhed i år bliver DM i Pløjning som løber af stablen 23 - 24 oktober ved Kragerup Gods. Det er LandboUngdom der står for arrangementer. Det bliver spændende.

 

Jette og Menighedsrådet i Skamstrup-Frydendal har mange møder dette efterår, for der skal ansættes ny præst. Det er en lang proces, men nu er vi så langt at vi snart skal til prøveprædikener med de kandidater vi har udvalgt. Det bliver spændende.

 

Grisene der skal slagtes op til jul går og bliver tygge og fede på marken.

 

Køerne er næsten alle blevet hentet hjem fra diverse sommerfolde, fordi de skulle kælve.

 

Tidligere på året oprettede vi en side på FaceBook - og allerede nu er der over 500 der kan lide siden - det er da meget sjovt 🙂

 

Der er altid noget at se til på den lille gård. Vi går nu den mørke tid i møde og så bliver der tid til flere indendørs sysler.